Castellano - Català - English - Français - Deutsch - Dutch - Italiano - Dansk

› MEDDELELSE OM POLITIKEN FOR BESKYTTELSE AF OPLYSNINGER AF PERSONLIG KARAKTER VEDR. CAMPING CARAVANING PARK PLAYA BARA, S.L.
Dades del responsable del lloc web
Nom:Camping Caravaning Park Playa Bara S.L. - KT-000084
Id. Fiscal (CIF):B43393784
Adreça:Crta. N-340 (km.1183)
Població:Roda de Barà
Telèfon:(+34) 977 802 701
Email:info@barapark.es
Registro Mercantil de Tarragona
Folio: 103 - Tomo: 1005 - hoja: T-8549

Ved den pågældende meddelelse, CAMPING CARAVANING PARK PLAYA BARA, S.L. (fremover “Camping”) oplyser forbrugerne af web www.barapark.es vedrørende politiken for beskyttelse af personlige oplysninger (fremover “Personlige Oplysninger”) med det formal, at de frit og frivilligt bestemmer hvis de ønsker at udgive Campingen Oplysninger af Personlig Karakter, som der bliver bedt om i reserveringsskemaet og/eller ansøgningen for information. Camping tilbageholder sig retten til at modificere den pågældende politik for beskyttelse af oplysninger med et formål at tilpasse det til de legislative nyheder og industriets praksis.

De Personlige Oplysninger vil blive automatiskt behandlet og inkorporeres i arkiver, som Camping vil være ansvarlig overfor or ejer af. Samling og behandling ad de Personlige Oplysninger , som bliver udgjort af Camping direkte eller af en tredje part i Campingens navn, har som formål vedligeholdelse af den kontraktmæssige forhold, som kunden har, i den pågældende situation, med Campingen, samt den forvatning, administration, præstation, udvidelse og forbedring af de servicetilbud som Camping tilbyder, og tilpasning af kundens fortrukne ønsker, præferancer og smagsforhold, såsom afsending ved traditionelle og elektroniske midler , den kommercielle information om service tilbudt af Campingen, aktuelt og i fremtiden.

Camping vil ikke udgive eller fordele med tredje parter Personlige Oplysninger uden forudgående og præsice tilladelse af de berørte parter. Camping, eller de tredje parter, som behandler de Personlige Oplysninger i Campingens navn, har adopteret de legalt tilkrævne normative for beskyttelse af Personlige Oplysninger. Man bør dog være opmærksom på, at sikkerhedsforanstaltningerne på Internet ikke er uopnåelige.

Forbrugere har tilladelse og kan bruge sin ret til adgang til, anullering og forændring af sine Personlige Oplysninger, såsom oppositioner ved at kontakte Camping ved brug af e-mail info@barapark.es.

Close